VRAGOLIJA MOTOCIKLISTIČKOG ASA Državni prvak u motokrosu gol se provozao po snježnoj stazi

'Svi me pitaju kako je bilo, zanima ih je li bilo hladno. Mogu samo reći da nije jer kad se to sve pomiješa s golemim adrenalinom, ne osjećate ništa', smije se Hrvoje Karas


Autor: podravski.hr — 29.03.2013. / 11:24 Stil

KOZAREVAC, ĐURĐEVAC – Da su vozači motokrosa posebni ljudi kojima je ljubav prema adrenalinu nešto izraženije nego u nas običnih smrtnika, pokazao je 21-godišnji Hrvoje Karas, inače trostruki državni prvak u motokrosu.
– Bila je to zezancija s klupskim kolegom nakon treninga, a rekao sam da ću, kad prestane padati snijeg, gol proći stazom. Svi me pitaju kako je bilo, zanima ih je li bilo hladno. Mogu samo reći da nije jer kad se to sve pomiješa s golemim adrenalinom, ne osjećate ništa, samo ste koncentrirani na vožnju – kazao je Hrvoje Karas, inače prvak Hrvatske u klasama MX2, motokrosu, superkrosu, a proglašen je i za najboljeg vozača superkrosa.
Svoju prvu ovogodišnju utrku Karas će odvoziti u ponedjeljak u Savskom Marofu, a očekuje ga teška staza. Karasa sponzorira yamaha koja mu je nedavno dala i novi motor. Trenira na Karasovom brijegu u Kozarevcu kod Đurđevca, gdje se sredinom lipnja tradicionalno održava velika utrka. (ke)
karas hrvoje