Vrijeđala policajce koji su je upozorili da glisiranjem ugrožava sigurnost

Svoj “dug” jezik skupo će platiti 38-godišnja hrvatska državljanka koju su policajci zatekli u nedozvoljenom glisiranju kod rta Bejavec u krčkom akvatoriju. Žena je pogrdnim riječima vrijeđala policijske službenike koji su je upozorili da ugrožava sigurnost kupača i drugih osoba, piše morski.hr.

Osim izrečene novčane kazne za nedozvoljeno glisiranje, protiv 38-godišnje hrvatske državljanke podnesen je optužni prijedlog po Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira. Isto tako, zbog nekorištenja propisanog prsluka za spašavanje, dostavljena je obavijest Lučkoj kapetaniji Rijeka.

Također navode kako su od prošlog petka do danas posade policijskih plovila Postaje pomorske i aerodromske policije Rijeka zabilježile 19 prekršaja nedozvoljenog glisiranja.

Na udaljenosti manjoj od 300 metara od obale u nedozvoljenom glisiranju zatečeno je sedam državljana Njemačke i Italije,  te po jedan državljanin Austrije, Poljske, Mađarske i državljanka Austrije. Spomenuti su zatečeni u akvatoriju Krka i Raba.

Zbog počinjenja prekršaja iz domene Pomorskog zakonika svima koji su nedozvoljeno glisirali izrečene su novčane kazne. 

foto: morski.hr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI