Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Vrijedne đelekovečke žene posjetile Hrvatsko zagorje

Članice Društva žena Đelekovec boravile su u Stubičkim Toplicama gdje su održale i svoju godišnju skupštinu. Između ostaloga riječi je bilo i o sudjelovanju na folklornom susretu Crveni makovi u svibnju ove godine, no hoće li do njega doista i doći, ovisit će o epidemiološkoj situaciji. No one su tu, uvijek spremne svojoj Općini i drugim udrugama s njezina područja, pomoći u realizaciji raznih priredbi i manifestacija.

-Ovo je već treća godina da je nezgodno bilo što planirati, jer znamo i sami kakva je situacija. No unatoč koroni, mi ne sjedimo bez posla. Evo čekamo da se još malo poboljša vrijeme i počinjemo s uređivanjem zelenih površina i sadnjom cvijeća kako bi nam Đelekovec bio što ljepši – ističe predsjednica društva Adela Horvat te dodaje kako u lipnju planiraju i odlazak na dvodnevni izlet na Mali Lošinj.

A ovaj po Hrvatskom zagorju osim za druženje iskoristile su i za razgled kulturnih znamenitosti toga kraja, pa su tako posjetile nadaleko poznati spomenik Seljačkoj buni i Matiji Gupcu u Gornjoj Stubici, a zadržale su se i u obilasku stare Gupčeve lipe. Društvo žena Đelekovca osnovano je 1936. godine i trenutno ima više od stotinu članica.

Facebook
Twitter
Email
ISKUSTVO PACIJENTA

VIDEO Unatoč bolnoj operaciji koljena, Mirko na kontrole putuje biciklom!

požiraki

Tradicionalna đelekovečka tjestenina postaje nematerijalno kulturno dobro!

MISLI NA ZDRAVLJE

Ovo je najjednostavniji recept za sok od ljekovite biljke koju mnogi zanemaruju

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica

Na akciji dobrovoljnog darivanja krvi prikupljeno je 440 doza

NA LOKACIJAMA OD TURISTIČKOG ZNAČAJA

U sklopu projekta “Hrvatska prirodno tvoja” posađeno 48 stabala

misli na zdravlje

Ako imate visoki krvni tlak, smanjite unos soli!

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI