VRIJEDNE GRADSKE NEKRETNINE: Koprivnica prodaje stanove, oranice, lokale…

Grad Koprivnica ima i 11 stanova, od kojih je tek jedan slobodan, a koristi se u izvanrednim situacijama.

Služi za privremeno stambeno zbrinjavanje u slučaju elementarnih nepogoda i sličnih događaja u trajanju do pola godine. Većinu stanova inače koriste nosioci stanarskog prava koji još nisu otkupili stanove i koji imaju status zaštićenih najmoprimaca. Tu su i socijalni stanovi, poput onih u Radićevoj, na Trgu bana Jelačića i Eugena Kumičića. Dodajmo i kako postoje dva stana koje koriste štićenici dječjeg doma Svitanje nakon osamostaljenja, a mogu to činiti na rok od pet godina. Najam im plaća Svitanje. 

Grad ima stan i u Muslimanki

Među njima nisu dva stana koja su na prodaju, a nalaze se u Galovićevoj u popularnoj Muslimanki te drugi na Trgu slobode. Prvi od 24,50 kvadrata prodaje se za 159.300 kuna, a drugi od 35,35 kvadrata za 224.150 kuna.

-Još je nekoliko poslovnih prostora koji su u vlasništvu Grada, nalaze se u širem središtu Koprivnice. Među njima je i onaj na Trgu bana Jelačića  od 215 kvadrata u čijem je najmu Piškornica. Jedan poslovni prostor u Generalićevoj na broju 15, u Martinovki trenutno nije u zakupu – doznajemo u Gradu. U gradskom je vlasništvu i osam građevinskih zemljišta koja su uglavnom u kvartovima van središta, od Trga dr. Ž. Dolinara do Lenišća, Cvjetne i Boškovićeve.

Vrijedi spomenuti i kako se prodaje još 10 nekretnina koje je Grad stekao nakon što se obitelj odrekla nasljedstva zbog nagomilanih dugova pokojnika. Prodaju se oranice, stanovi, kuće, dvorišta…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI