Vrijednim supružnicima Balog općina darovala bicikle

Lijepu nagradu za rad i trud dobili su supružnici Balog, zaposleni na javnim radovima u općini. Kad su početkom rujna išli na posao biciklima, na njih je naletio kamion. Bicikli su im uništeni, a oni sami teško su ozlijeđeni. Kako kažu u Općini, nakon bolovanja od oko mjesec dana vratili su se na posao i nastavili vrijedno raditi na održavanju javnih površina.

– Budući im uskoro istječe šestomjesečni period zaposlenja, Općina im je poklonila nove bicikle. Ljiljani crveni, a Zoranu crni. Na ovaj smo im način htjeli zahvaliti za njihovo odgovorno ponašanje i trud pri obavljanju općinskih poslova. Nadamo se da ćemo posredovanjem HZZ-a ponovno doći u priliku zaposliti ih iduće proljeće na tzv. javnim radovima – kazao je načelnik Općine Novigrad Podravski Zdravko Brljek Brčo.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI