Vrline i mane znakova: Škorpion je odan, ali osvetoljubiv do smrti!

Vrlina: odanost

Ako imate škorpiona na svojoj strani, možete biti mirni jer vas nikad neće izdati. Bilo da ste mu ljubavnik, partner ili prijatelj, on će vas uvijek čuvati i štititi, a čak i ako vam napravi nešto nažao, pobrinut će se da nikad ne saznate kako vas ne bi povrijedilo. Škorpiona je dobro imati da vam čuva leđa, jer će ova osoba uistinu staviti ruku u vatru za ljude koje voli i cijeni.

Mana: osvetoljubivost

Ovaj mračni znak ima nekoliko negativnih osobina pa je bilo teško izdvojiti jednu, no ni ljubomora ni posesivnost nisu toliko štetne za njega i okolinu koliko njegova osvetoljubivost. Kad je ugrožen ili povrijeđen, škorpion zaboravlja na sve ostalo i prepušta želji za osvetom da potpuno preuzme kontrolu. Osvetoljubivost je jača od njega, a u želji da nekome vrati milo za drago i pokaže da je pogriješio što se s njime igrao, škorpion je spreman mnogo toga žrtvovati, a na tom putu nerijetko uništi i sam sebe. Ipak, to je jače od njega i svaki pravi škorpion, koliko god evoluirao, ima u sebi ovu crtu koja ga često skupo košta.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI