Vrline i mane znakova: Strijelcu su veseljaci, ali nisu baš uporni

Vrlina: optimizam

Ako imate novu ideju i treba vam nečija podrška, obratite se strijelcu. Ovaj će sangvinik oduševljeno reagirati na svaku vašu zamisao, što će vas ispuniti samopouzdanjem i pozitivnom energijom. Strijelac je uvijek otvoren za nove stvari i nova iskustva, stoga ga je dobro imati uza sebe. Ovaj veseljak ne zabrinjava se previše oko problema i iskreno vjeruje da će se sve riješiti na najbolji mogući način, što je hvalevrijedna osobina, a njega čini osobom koju ljudi vole.

Mana: gubitak interesa

Koliko se lako zanese nekom novom idejom, toliko se brzo i ohladi. Strijelac je poznat po tome da entuzijastično pristupa novim stvarima, no brzo gubi interes, pa mnoge njegove ideje nikad ne budu do kraja ostvarene. To je prava šteta jer on uistinu ima zanimljive zamisli, stoga bi bilo dobro da bude malo uporniji i da ne odustane lako od svega čim osjeti zamor i dosadu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI