Za 2,1 milijun kuna obnavlja se mjesni dom u Rasinji

Podravski list profile

Počela je energetska obnova društvenog doma u središtu Rasinje izgrađenog davne 1958. godine. Projekt je vrijedan 2,1 milijun kuna, a Europska unija sufinancira 1,1 milijun. Projektom je predviđena ugradnja toplinske izolacije zgrade, i to zidova i stropa te rekonstrukcija krovišta. Osim toga, zgrada koja se dosad grijala na kamine na drva u budućnosti će imati sustav toplovodnog radijatorskog grijanja na drvne pelete. Cjelokupna vanjska stolarija zamijenit će se novom PVC stolarijom, a unutarnja rastrošna rasvjeta LED rasvjetom. Nakon ovih radova, ušteda energije iznosit će visokih 80 posto. Inače, društveni dom u Rasinji često je korišten objekt u mjestu. Osim sportskih udruga u mjestu, dio zgrade koriste i dobrovoljni vatrogasci, i to kao spremište vatrogasne opreme.

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Sesvečani oživjeli Ivanjske običaje

Hrvatsko folklorno društvo Sesvečice organiziralo je prikaz tradicijskih običaja za Ivanje u Podravski Sesvetama. Sesvečani su u suradnji s Udrugom umirovljenika Podravske Sesvete, Udrugom žena

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti