Za obnovu kuća županijske lovačke udruge prikupile 50.000 kuna

Županijska udruga lovaca Panonija uspješno je provela akciju prikupljanja financijskih sredstava za pomoć potresom pogođenim lovcima u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Akciji su se, uz Panoniju, priključile 22 udruge: Lovac iz Molva, Vepar iz Prugovca, Srndać i Božica Dijana iz Kloštra Podravskog, Jelen iz Podravskih Sesveta, Hampovica, Prepelica iz Đurđevca, Patka iz Novog Virja, Ferdinand lov, Zeko iz Kalinovca, Virje, Srnjak iz Svetog Petra Čvrsteca, Košuta Prigorje iz Gornje Rijeke, Kuna iz Prigorja, Lisica iz Đelekovca, Vepar iz Velikog Poganca, Bilogora iz Male Mučne, Golub iz Novigrada Podravskog, Zec Gola-Gotalovo, Fazan iz Peteranca, Zec iz Kuzminca i Srndać iz Koprivnice.

Ukupno je prikupljeno 50.000 kuna i taj će novac biti uplaćen na račun Lovačkog saveza Sisačko-moslavačke županije. U dogovoru s predsjednikom Lovačkog saveza Sisačko-moslavačke županije sredstva će biti namijenjena isključivo za kupnju građevinskog materijala za obnovu obiteljskih kuća lovaca kojima je u potresu uništena jedina nekretnina za stanovanje, a uz to i onima koji imaju više djece.

– Zahvaljujem svim udrugama koje su sudjelovale u našoj akciji i koje su prepoznale značaj, a najviše Srnjaku iz Svetog Petra Čvrsteca, Vepru iz Velikog Poganca, Lisici iz Đelekovca, Zecu iz Kuzminca, Srndaću iz Koprivnice i Ferdinand lovu, koje su uplatom povećih iznosa novčanih sredstava pokazale nesebičnost u pomaganju lovcima Sisačko-moslavačke županije – kaže Nevenko Jakopović, predsjednik Županijske udruge lovaca Panonija.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI