ZA VIKEND NESTABILNO Kišno snimanje prezgodne pin-up djevojke u parku u središtu Koprivnice

Petak će biti cijeli kišan s najvišim dnevnim temperaturama do 12 stupnjeva, a subota je tek nešto toplija s 15 Celzijevaca i poslijepodnevnim kratkorajnim razvedravanjem


Autor: podravski.hr — 30.05.2013. / 15:31 Stil

KOPRIVNICA – Kiša je danas našem fotoreporteru Dubravku Vutucu pokvarila dogovoreno snimanje pin-up modela (na snimci gore) u parku u središtu Koprivnice. Kišobran, kišne kapi i prezgodan model završit će u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista. No, vrijeme koje više nalikuje jeseni nego kasnom proljeću ipak nije posve uništilo čaroliju ovog neobičnog fotosessiona.
Za vikend na području Podravine i Prigorja očekuje nas uglavnom kišno i prohladno vrijeme. Ako ste planirali izlet u prirodu, zaboravite. Smirivanje padalina očekuje se tek početkom idućeg tjedna.
Petak će biti cijeli kišan s najvišim dnevnim temperaturama do 12 stupnjeva. Subota je tek nešto toplija s 15 Celzijevaca i poslijepodnevnim kratkorajnim razvedravanjem. Najćudljivije bit će u nedjelju jer prognoze kažu kako je taj dan sve moguće: i kiša i sunce. Detalje pogledajte na donjoj grafici europskog MeteoGroupa.
vrijeme vikend