PRAVA ZAGONETKA Automobil stajao pokraj bolnice više od godinu dana, nitko ne zna tko ga je ostavio

Čini se kako će se vozilom i njegovim vlasnikom sada pozabaviti i policija


Autor: podravski.hr — 17.01.2018. / 13:56 Aktualno

Automobil je stajao kraj bolnice, a da nitko nije ništa pitao

Više od godinu u krugu koprivničke Opće bolnice Dr. Tomislav Bardek stajao je očito napušten automobil, opel vectra, na zelenoj površini od strane Ulice kneza Domagoja. I baš nitko se nije pitao što taj automobil tamo radi.
Dokaz da je automobil tamo već duže vrijeme bila je i trava koja je rasla kroz rupe na felgama, a ono što je posebno razljutilo građane koji su nam javili o ovom slučaju jest što je vozilo stajalo na zelenoj površini i što je vidno propadalo, a nitko od mjerodavnih u bolnici nije reagirao.
No, situacija se promijenila kad smo poslali upit u vezi tog automobila ravnatelju bolnice dr. Mati Devčiću, a koji je, očigledno, brzo reagirao tako da dva dana nakon našeg upita automobila tamo više nije bilo.
– Sukladno informaciji primljenoj od građana, vozilo za koje je iskazan interes uklonjeno je iz bolničkog dvorišta sa zelene površine – rekao nam je dr. Mato Devčić, ravnatelj bolnice.
Zašto je automobil tamo ostavljen i tko ga je ostavio, nismo uspjeli saznati. No, čini se kako će se vozilom i njegovim vlasnikom sada pozabaviti i policija. (sm)
FOTO: NIKOLA WOLF