Jutros pronađen smrskani automobil koji se zabio u metalnu ogradu mosta, ni policija ne zna što se dogodilo i tko je vozio

Kako nam je danas kazao glasnogovornik Policijske uprave Dražen Laljek, tijekom današnjeg i jučerašnjeg dana nije bilo dojava o prometnim nesrećama na području Peteranca


Autor: podravski.hr — 01.09.2018. / 11:19 Crna kronika

Corsa se zabila u metalnu ogradu mosta koji vodi preko kanala

Zagonetna nesreća noćas u Peterancu nadomak Koprivnice. Na makadamskom odvojku Ulice Matije Gupca nepoznati je vozač izletio opel corsom izvan kolnika i udario u metalni okvir mosta preko kanala.
Aktivirali su se zračni jastuci i automobil koji je tijekom udarca prilično oštećen nije bio upotrebljiv za daljnju vožnju.
Kako nam je danas kazao glasnogovornik Policijske uprave Dražen Laljek, tijekom današnjeg i jučerašnjeg dana nije bilo dojava o prometnim nesrećama na području Peteranca. Osim toga, Laljek je ustvrdio da će policija u ovom slučaju reagirati ukoliko se netko u nesreći ozlijedio te će tada postupati prema bolničkoj prijavi. Zasad to se još nije dogodilo.
Puteljak koji se u pravilu koristi kako bi mještani stigli do svojih poljoprivrednih površina tako je postao mjesto čuđenja brojnih mještana koji su danas rano ujutro traktorima krenuli kako bi obradili svoje poljoprivredne kulture. Fotografije nam je poslao vjerni čitatelj našeg portala (ke)

FOTO: ČITATELJ