ISTRAGA Dva beživotna tijela pronađena u kući, policija kaže da nema tragova nasilne smrti

Kako smo neslužbeno doznali od mještana, čini se kako su muškarci u kući dulje vrijeme mrtvi


Autor: podravski.hr — 20.02.2019. / 21:56 Crna kronika

Pogrebnici iz kuće iznose mrtva tijela nesretnih muškaraca

NOVO, jutros u 8:30 sati: Policija je upravo potvrdila sve ono što je naš portal već objavio. “Jučer oko 21 sat u Novom Virju u Ulici Drenovica u kući pronađena su mrtva tijela 56 i 61 – godišnjaka. Obavljenim očevidom i pregledom tijela od strane mrtvozornika nisu pronađene ozljede koje bi upućivale na sumnjivu smrt, dok je smrt nastupila između 1. i 20. veljače. Tijela su prevezena na Odjel Patologije Opće bolnice Koprivnica radi obdukcije”.

NOVO, 23:30 sati: Kako nam je upravo neslužbeno potvrđeno, na tijelima nema tragova nasilne smrti i krvi. Čini se da nije riječ o kaznenom djelu.

NOVO, 23:00 sati: Policija je oko 23 sata priopćila da je naložena obdukcija tijela kako bi se ustanovio točan uzrok smrti. Nitko nije želio odgovoriti na pitanje je li bilo vidljivih tragova nasilne smrti. Jedino što smo kasno večeras uspjeli doznati je to kako nije isključeno ni da su se muškarci nečim otrovali. No, tek će obdukcija reći svoje.

Mrtva tijela dvojice muškaraca srednjih godina pronađena su večeras u obiteljskoj kući u Novom Virju kod Đurđevca. U trenutku dok ovo pišemo, uzrok njihove smrti nije poznat. Doznajemo kako je riječ o prijateljima koji su često bili zajedno: stanaru Marinku (56) i njegovu prijatelju Stjepanu (61).

Na terenu su ekipe hitne pomoći, vatrogasaca i kriminalističke policije. Ekipa portala Podravski.hr jedina prati razvoj događaja.

Kako smo neslužbeno doznali od mještana, čini se kako su muškarci u kući dulje vrijeme mrtvi. Jedan od susjeda otkrio nam je da je policiju danas poslijepodne alarmirala kći čovjeka koji je kao podstanar živio u toj kući. Kći živi na području Zagreba, a kako joj se otac već danima nije javljao, odlučila je danas doći u Novo Virje.

Vrata kuće bila su zaključana, a vatrogasci su u kuću ušli kroz balkon na katu. Tamo su zatekli užasan prizor – mrtva tijela dvojice muškaraca. Više detalja bit će poznato nakon obavljenog policijskog očevida.

S terena izvještavaju: DINKO BOROZAN i DARKO IMBRIŠA