Zahuktali radovi na aglomeraciji, strojevi na draganovečkom području

Aglomeracija Koprivnica najveći je europski infrastrukturni projekt u povijesti Koprivnice i Koprivničko-križevačke županije vrijedan 410 milijuna kuna. U Draganovcu se trenutno izvode radovi na izgradnji 5,2 kilometra dugoj trasi vrijednoj 13 milijuna kuna za 200 priključaka na vodu u sklopu sustava odvodnje Starigrad – Draganovec.

-Dodajmo i da je na Čardi u tijeku izgradnja retencije kapaciteta 600 kubika vrijednosti 10 milijuna kuna, a usporedno se radi i na kanalizacijskim tlačnicima te se postavlja i magistralni vod, odnosno prsten oko grada koji će spojiti dva vodocrpilišta Ivanščak i Lipovec – naveli su iz Grada.

Radove su obišli gradonačelnik Mišel Jakšić, pročelnik Upravnog odjela za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo Tomislav Golubić, direktor Koprivničkih voda Zdravko Petras i voditeljica RJ Vođenje projekata – Grad Koprivnica Sonja Lovrenčić.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI