Zahvalnicu za 125 davanja krvi dobio Karlo Jandrlić

U povodu Dana dobrovoljnih darivatelja krvi gradonačelnik Mario Rajn prošli je tjedan održao tradicionalni prijem za darivateljice i darivatelje krvi.

Čestitkama se uime Koprivničko-križevačke županije i župana Darka Korena priključio pročelnik Upravnog odjela za financije, proračun i javnu nabavu Darko Masnec.  Zahvalu na ovom prijamu i uručenom priznanju uputio je uime nagrađenih darivatelj Miroslav Lovreković.

Za 100 davanja kod muškaraca zahvalnicu i zlatni znak priznanja dobili su Dario Hanžeković i Mladen Sokač, a za 125 davanja kod muškaraca zahvalnicu za izvanredni uspjeh s plaketom dobio je Karlo Jandrlić. Obiteljsku zahvalnicu za dobrovoljno darivanje krvi primile su obitelji Levak, Višak i Jelušić, dok su završnu zahvalnicu dobili Valent Krušić, Vladimir Mrnjavčić, Ivan Matak i Stjepan Matejaš.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI