Zamjena iskaznica ribolovnog ispita – Savez napravio hodogram po mjestima

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Svi oni koji planiraju kupiti godišnju ribolovnu dozvolu za 2021. godinu, prije toga moraju promijeniti iskaznicu o položenom ribičkom ispitu. Proces zamjene je već počeo te je odaziv ribiča veliki.

Upravo zbog  toga Sportsko-ribolovni savez Koprivničko-križevačke županije napravio je  hodogram po danima i mjestima gdje će se obavljati zamjene uvjerenja o položenim ribičkim ispitima za cijeli mjesec listopad. Tako će se ponedjeljkom iskaznice moći zamijeniti u Koprivnici i to u uredu Saveza, Hrvatske državnosti 7, od 17-20 sati te u uredu Zajednice SRKC na adresi Taraščice 19 i to od 16 do 20 sati.

Odaziv ribiča je vrlo dobar

Srijedom će dužnosnici Saveza biti u Hlebinama i to u zgradi Općine u sali za sastanke, a zamjene će se obavljati od 17 do 20 sati. Istog dana i u isto vrijeme iskaznice će se moći zamijeniti u Sigecu u Društvenom domu. Četvrtkom također od 17 do 20 sati ribiči će svoje iskaznice moći zamijeniti u Drnju u Društvenom domu te u Torčecu u Ribičkom domu Štuka Torčec. Zamjena će se obavljati i u subotu, također od 17 do 20 sati u Vatrogasnom domu u Goli te u Društvenom domu u Đelekovcu.

– Osobe koje su položile ribički ispit od 20.veljače 2020.godina pa sve do danas imaju besplatnu zamjenu uvjerenja o položenom ribičkom ispitu. Ostali na  zamjenu moraju doći s ispisanim zahtjevima, uplatnicom da je zamjena plaćena i osobnom iskaznicom. Svi moraju doći osobno – poručili su iz Ribolovnog saveza.

Obrazac zahtjeva možete preuzeti na ovom linku

FOTO NIKOLA WOLF

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI