Zanimljiv godišnji program: Ludbreg petkom postaje centar kulture

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Centar za kulturu i informiranje Dragutin Novak raspisao je natječaj za izlaganje u sklopu programa Ludbreg petkom, koji će se održavati tijekom 2020. godine. Ludbreg petkom program je u sklopu kojeg će se svakog prvog petka u mjesecu održavati razna kulturna događanja.

– Raspisali smo natječaj uz izložbeni dio programa. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane izlagače da popune prijavnicu za sudjelovanje. Cilj programa je promocija kulturnih aktivnosti kako bi se pokazao njihov značaj i uloga – poručuje Branko Dijanošić, ravnatelj Centra za kulturu Ludbreg.

Prijaviti se mogu svi akademski i amaterski umjetnici s područja Republike Hrvatske i to samostalno ili u grupi do pet autora. Prijave se podnose elektroničkim putem ili poštom, a moraju sadržavati ispunjenu prijavnicu, potpisanu suglasnost o korištenju osobnih podataka, tekst za deplijan izložbe te fotografije radova. Natječaj traje do 31. prosinca 2019. godine, a rezultati će biti objavljeni 8. siječnja 2020.

– Od pristiglih prijava izabrat će se 12 izlagača i sastaviti godišnji plan izlaganja. Svakog mjeseca predstavit će se jedan samostalni umjetnik ili jedna skupina od maksimalno pet umjetnika. Prednost kod odabira imat će izlagači s ludbreškog područja – kaže voditeljica programa Jelena Koprek.

Centar za kulturu Ludbreg izlagačima će osigurati prostor i opremu za izlaganje, pripremu i izradu deplijana, legendi i izložbenih plakata.

FOTO Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI