Zanimljiv godišnji program: Ludbreg petkom postaje centar kulture

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Centar za kulturu i informiranje Dragutin Novak raspisao je natječaj za izlaganje u sklopu programa Ludbreg petkom, koji će se održavati tijekom 2020. godine. Ludbreg petkom program je u sklopu kojeg će se svakog prvog petka u mjesecu održavati razna kulturna događanja.

– Raspisali smo natječaj uz izložbeni dio programa. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane izlagače da popune prijavnicu za sudjelovanje. Cilj programa je promocija kulturnih aktivnosti kako bi se pokazao njihov značaj i uloga – poručuje Branko Dijanošić, ravnatelj Centra za kulturu Ludbreg.

Prijaviti se mogu svi akademski i amaterski umjetnici s područja Republike Hrvatske i to samostalno ili u grupi do pet autora. Prijave se podnose elektroničkim putem ili poštom, a moraju sadržavati ispunjenu prijavnicu, potpisanu suglasnost o korištenju osobnih podataka, tekst za deplijan izložbe te fotografije radova. Natječaj traje do 31. prosinca 2019. godine, a rezultati će biti objavljeni 8. siječnja 2020.

– Od pristiglih prijava izabrat će se 12 izlagača i sastaviti godišnji plan izlaganja. Svakog mjeseca predstavit će se jedan samostalni umjetnik ili jedna skupina od maksimalno pet umjetnika. Prednost kod odabira imat će izlagači s ludbreškog područja – kaže voditeljica programa Jelena Koprek.

Centar za kulturu Ludbreg izlagačima će osigurati prostor i opremu za izlaganje, pripremu i izradu deplijana, legendi i izložbenih plakata.

FOTO Ilustracija

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti
  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI