Zanimljiva izložba slikara i branitelja: Sedamdesetak radova Ivana Mažara

Još uvijek se može razgledati nedavno otvorena samostalna izložba slikara branitelja Ivana Mažara Magija u organizaciji Podravske grude, udruge za očuvanje prirodne i kulturne baštine rodnoga kraja.

Izložba je otvorena u prostorijama rasinjskog Općinskog centra za kulturu, tradiciju i edukaciju. Izložbi su uz načelnika Općine Danimira Kolmana, nazočili i donačelnik Marijan Hadelan, ravnatelj OŠ A. Palmović Kruno Belaj te predstavnici udruga rasinjske Općine (Udruga matice umirovljenika općine Rasinja, Udruga žena „Hrvatska duša“ Rasinja).

Načelnik Općine Danimir Kolman zahvalio je Zvonku Habijanu što je doveo slikara – branitelja u rasinjsku sredinu te je pohvalio aktivnosti svih koji su sudjelovali u organizaciji izložbe jer je i Općina na dostojan način obilježila značajnu obljetnicu veličanstvene vojno-redarstvene operacije Oluja. Postav izložbe moći će zainteresirani pogledati i nadalje najavom na broj mobitela 098/691 940.

FOTO Općina Rasinja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI