ZAOŠTRILA SE KONKURENCIJA Još jedna prometna iz kategorije “Vjerovali ili ne”

Radišni Drnjančani snivali su snom pravednika, dok se na lokalnoj cesti odvijala prava "drama"


Autor: podravski.hr — 30.04.2018. / 13:11 Crna kronika

I ovi su nas "majstori" oduševili vozačkim sposobnostima

Jučer smo objavili jednu od svakako najkomičnijih prometnih nesreća ove godine, kada je u Imbriovcu vozač passata na putu kući iz kafića umjesto kočnice opalio po gasu pa završio u polju. I kad smo pomislili da ne možeš bolje, nije prošlo ima pola dana, naš fotoreporter ovjekovječio je još jedan povijesni trenutak.

 

Transporter je završio u jarku pored bandere

 

Bilo je gluho doba noći, negdje oko dva ujutro. Radišni Drnjančani snivali su snom pravednika, dok se na lokalnoj cesti odvijala prava “drama”. Vozač vw transportera s kolegama je “plovio” drnjanskim cestama, vjerojatno putujući kući i u blagom zavoju odlučio provjeriti kako će se vozilo ponašati off-road. Nasreću nije bila prevelika brzina pa je ovaj tromi dvoosovinac prednjim dijelom samo upao u jarak pored bandere.

Došla je, naravno i policija i obavila očevid pa ćemo vidjeti je li možda na ovu vozačevu ad-hoc odluku utjecao kakav postotak maligana ili koje druge vrste alkohola. Ova nesreća nije bila razlog da neozlijeđeni suputnici padnu u depresiju nego su drage volje pozirali našem fotoreporteru. (ib)

 

Nije bilo ozlijeđenih u nesreći

 

O ovoj smo prometnoj nesreći u Imbriovcu pisali jučer

FOTO: Karlo Eisenbeisser