Zašto nam je sezona u banani? Čitatelj je ovo kulinarsko “čudo” platio 93 kune!

Podravski list profile

Malo pomfrita, prstohvat preprženih liganja, korica limuna i nešto što nalikuje tartaru… Gozba za sladokusce? Ne, redovna ponuda na određenim turističkim lokacijama na Jadranu i to se plaća “suhim zlatom”.

Upravo ovu porciju, ako se takvom može zvati jedan je čitatelja na Krku ovih dana platio 93 kune! Time se pohvalio na twitteru i izazvao lavinu negodovanja. Portal rijecanin.rtl.hr objavio je ovu priču nezadovoljnog turista s twittera pod nazivom rid@rco_side.

FOTO Twitter

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti