Zatvara se državna cesta 2 od Kloštra Podravskog do Cvetkovca

Kako doznajemo od organizatora, od 28. rujna do 3. listopada 2021. godine održat će se biciklistička utrka „CRO Race“, koja je podijeljena je na 6. etapa. Utrka počinje 28. rujna (utorak) u 11.05 sati relacijom 1. etape Osijek  – Koprivnica. U sklopu 1. etape biciklističke utrke, natjecatelji će prolaziti područjem Policijske uprave koprivničko-križevačke.  
 
Očekuje se da će se utrka na području PU koprivničko-križevačke odvijati između 14.30 i 15.00 sati.
 
-Za vrijeme prolaska kroz područje ove Policijske uprave, natjecatelji će se kretati državnom cestom broj 2 na relaciji Kloštar Podravski – Đurđevac – Virje – Novigrad Podravski – Koprivnica – Kunovec Breg – Subotica Podravska – Cvetkovec – navode u Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj.

Ističu kako…

-… za potrebe utrke potrebno je da na kolniku prometnice kojom se utrka odvija nema drugih sudionika u prometu osim natjecatelja i njihovih vozila iz pratnje, molimo sve vozače da postupaju sukladno uputama odnosno znakovima policijskih službenika i redara koji će na pojedinim lokacija vršiti zatvaranje prometa na trasi kretanja natjecatelja odnosno uoči dolaska natjecatelja neće dozvoliti uključivanje vozila na trasu biciklističke utrke – ističu u policiji.

Apeliraju na vlasnike teretnih vozila, da svoja vozila u vrijeme održavanja utrke preusmjere na ostale prometne pravce jer će se ista privremeno isključivati iz prometa. Gledatelje utrke mole da ne stoje na kolniku odnosno da utrku promatraju s pozicija koje se nalaze van kolnika na sigurnoj udaljenosti od ruba kolnika, kako na iste ne bi naletjeli natjecatelji. Mole sve sudionike u prometu za strpljenje i postupanje sukladno znacima i naredbama policijskih službenika te uputama redara utrke.
 FOTO Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI