ZATVOR ZBOG PSA Muž poludio jer mu je žena pustila psa u kuhinju: “Sve vas treba potući”

Ako, dakle, opet poludi na psa u kuhinji, mogao bi u zatvor na čak mjesec i pol dana


Autor: podravski.hr — 22.03.2018. / 14:45 Crna kronika

Ilustracija / Zbog psa poludio na ukućane

Muškarac (54) iz Đurđevca uhićen je i prebačen u policijski pritvor nakon što je pijan prilično izvrijeđao i psihički maltretirao suprugu te uznemirio sve ostale članove obitelji.
Povod cirkusa kojeg je skrivio u ponedjeljak navečer bio je krajnje banalan: supruga mu je pustila psa u kuću! Kad je vidio njihovog psića u kuhinji obiteljske kuće pored njega pijanog, doslovno je poludio na suprugu. Uslijedile su salve uvreda i različitih ružnih psovki supruzi uz povike svim ukućanima da ih “sve treba potući”.
Nasilnik je, kad su mu u kuću banuli đurđevački policajci koje su pozvali uznemireni ukućani, bio pod utjecajem alkohola od 1,17 promila. Priveden je u policijsku postaju u Đurđevcu na triježnjenje, a kako je riječ o otprije osuđivanom nasilniku, uhićen je i prepraćen prekršajnoj sutkinji u Koprivnicu. Sutkinja ga je prekjučer osudila na pet dana uvjetnog zatvora. No, kako je već imao uvjetnu kaznu na snazi, također zbog obiteljskog nasilja, sutkinja Dubravka Končar Brodarić mu je kaznu objedinila s prethodnom i izrekla mu čak 46 dana uvjetnog zatvora uz rok kušnje od godine dana.
Ako, dakle, opet poludi na psa u kuhinji, mogao bi u zatvor na čak mjesec i pol dana. (ke)
FOTO: ILUSTRACIJA