Zatvoreni autosalon okružila ‘džungla’, vlasnici kažu: Pokosit ćemo u srpnju

Podravski list profile

Salon Autokuće Zubak u koprivničkoj poslovnoj zoni Dravska zatvoren je već nekoliko godina, a dok sam objekt zjapi prazan, okoliš se pretvorio u pravu malu džunglu.

Trava i korov visoki su metar, a sve vanjske površine obrasle su te cijela parcela izgleda zaista ružno i zapušteno. Primijetili su to i građani koji onuda prolaze te nam poslali upit kada će se i hoće li se uopće barem pokositi trava jer je parcela postala “dom” komarcima, drugim kukcima, ali i glodavcima kojima je “netaknuta priroda” oko ovog salona odlično mjesto za razmnožavanje.

Upit o tome hoće li se i kad urediti okoliš poslali smo u Zubak grupu.

– Poslovnica u Koprivnici je zatvorena od 2016. godine, a za uređenje njenog okoliša kontaktiran je lokalni dobavljač s kojim je dogovoreno uređenje okoliša u prvoj polovici srpnja – rekla je Marija Pustički iz marketinga Zubak grupe.

Upitali smo je kakvi su planovi Grupe za ovaj objekt, no rečeno nam je da daljnje planove oko te poslovnice nisu trenutno u mogućnosti komentirati.

Hoće li gradski komunalni redar u međuvremenu naložiti uređenje parcele po trećoj osobi, nismo uspjeli saznati.

FOTO: Dubravko Vutuc

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti