Zavod za hitnu dobio uređaje za masažu srca, stižu i dva nova sanitetska vozila

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Danas se obilježava Nacionalni dan hitne medicinske službe, a zahvalu i čestitku svim djelatnicima uputila je i ravnateljica Zavoda za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije Mirjana Hanžeković.

„Želim im zahvaliti na požrtvovnosti i nesebičnosti koju svakodnevno  pokazuju u zbrinjavanju i spašavanju našega stanovništva, posebice u ovom zahtjevnom i kriznom vremenu u kojem se svim snagama borimo kako bi suzbili epidemiju bolesti Covid-19.”, rekla je i dodala kako je sustav u našoj županiji primio novu opremu:

Mirjana Hanžeković (desno)

“Jučer su isporučeni medicinski uređaji za automatsku masažu srca, što je veliki doprinos zbrinjavanju pacijenata na terenu. Sve ispostave Zavoda za hitnu medicinu kao i središnjica Koprivnica sada posjeduju jedan takav uređaj, pojedinačne vrijednosti 90.000 kuna. Također, sljedeći tjedan očekujemo isporuku  dva sanitetska vozila, s čime smo dosegli kompletno novi vozni park“, istaknula je ravnateljica Hanžeković.

FOTO Kckž

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI