Zavod za hitnu medicinu dobio opremu i dva nova vozila

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Koprivničko-križevački župan Darko Koren danas je predao na korištenje Zavodu za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije oko 670.000 kuna vrijedna dva nova vozila i opremu.

Ravnateljica županijskog Zavoda Mirjana Hanžeković naglasila je kako nekoliko godina unatrag svi zajedno rade na napretku hitne medicinske pomoći. Vozila i oprema su, kako je rekla Mirjana Hanžeković, vrijedna oko 670.000 kuna, a financirana su sredstvima Koprivničko-križevačke županije, a novom opremom biti će opremljeno i sanitetsko vozilo đurđevačkog Tima 2 hitne pomoći. Vozni park Zavoda broji 29 vozila, novim vozilima su se ‘obnovili’, rekla je Hanžeković i naglasila vrlo dobru suradnju s Županijom.

Koprivničko-križevački župan Darko Koren rekao je:

– Uvijek je dobro dok smo svi na hrpi jer nas to nekako asocira na jedinstveni sustav koji djeluje na prostoru županije. Ovo je tradicionalna primopredaja vozila, kad bismo to komparirali s nekim gospodarskim subjektima onda bismo rekli da je ovo najbže rastući gospodarski subjekt u županiji. Tako je ova mlada ustanova najbrže rastuća jer je zadnja krenula i najviše je trebalo. Baš zbog toga se u zadnjih nekoliko godina što se tiče opreme to podiglo na jednu respektabilnu razinu da sa vozilima i opremom mogu odgovoriti na sve potrebe stanovnika koje imaju – zaključio je Koren.

Dodao je kako je Tim 2 u Đurđevcu organizacijski zaokružena cjelina, a da županije brine o zdravstvu, podsjetio je Koren, dokaz je i pola milijuna kuna vrijedna oprema predana Odjelu ginekologije koprivničke Opće bolnice.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI