Završena šaranska liga: Najbolji šaranaši su Križevčani!

Prvak županijske PAN šaranske lige ove je godine ekipa ŠRK Križevci. Njima je treće mjesto na završnom četvrtom kolu, koje je ovaj vikend  „odigrano„ na  popularnom ZERP-u pokraj Botova, bilo dovoljno da preuzmu pehar kao najbolja županijska šaranska ekipa. Drugo mjesto osvojili su ribiči iz ŠRK-a Ješkovo, a broncu su osvojili dečki iz ŠRK-a Hlebine.

Dalje u poretku redom plasirali su se Drava Hlebine, Carp Podravina, ŠRK Šoderica, Graničar Ždala, Štuka Ferdinandovac te ŠRK Ivan Generalić Sigetec. Dodajmo da su pobjednici četvrtog kola bili dečki iz ŠRK-a Hlebine, dok su drugi bili ribolovci iz Štuke Ferdinandovac. Ove godine prvo i drugoplasirani u ukupnom poretku  nastupaju na Kupu Hrvatske u Garešnici u kolovozu, a prve četiri ekipe na međužupanijskom kupu koji će se održati na jezeru Čabraji u rujnu. Sveukupno je ulovljeno više od 600 kilograma ribe. Najveću ribu ulovio je Dario Slukić, a  radi se o šaranu teškom 21,5 kilograma.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI