ZAVRŠILA NA SUDU Raspojasanu Nikolinu (27) u prepunom kafiću ponijeli glazba i alkohol pa gostima pokazivala – golu guzu

Dogodilo se to potkraj srpnja ove godine. Bilo je prilično vruće, a cure su izašle u provod i malo popile


Autor: podravski.hr — 05.11.2018. / 19:59 Stil

Ilustracija / Gola guzica uznemirila je neke goste kafića

Nikolina (27) proglašena je krivom za remećenje javnog reda i mira te vrijeđanje moralnih osoba građana jer je gostima kafića prilikom plesa pokazivala – golu guzu. Presudio je tako Prekršajni sud u Virovitici koji je raspojasanoj Nikolini odrezao 370 kuna novčane kazne.
Odluka je nepravomoćna, a nije poznato hoće li se mlada ‘plesačica’ na nju žaliti. Na sudskoj se raspravi od sramote nije ni pojavila pa se pretpostavlja da će u miru i tišini platiti tu siću. Samo da se ne diže prevelika prašina.
Protiv Nikoline optužni je prijedlog podnijela policija kojoj je dojavljeno kako se djevojka nemoralno ponaša oko 22.30 sati u prepunom kafiću Campari u Virovitici. Dogodilo se to potkraj srpnja ove godine. Bilo je prilično vruće, a cure su izašle u provod i malo popile.
Nikolinu su alkohol i glazba toliko ponijeli da je u plesnom zanosu podizala haljinu ispod koje nije nosila – ništa. To je zasmetalo neke goste pa su pozvali policiju. Epilog vrijeđanja moralnih osjećaja gostiju zbio se ovih dana na Prekršajnom sudu koji je situaciju riješio po kratkom postupku. (rm)

ILUSTRACIJA / Golotinja u kafiću

FOTO: ILUSTRACIJA