Zbog interneta tjednima su živjeli u smradu

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Stanari jedne od zgrada u Ulici kraljice Jelene u Koprivnici tri su tjedna muku mučili s posljedicama puknuća kanalizacijske cijevi nakon radova na telekomunikacijskoj mreži. Kako nam je objasnila stanarka Ana Dušić, prije tri tjedna u njihovoj je ulici postavljen podzemni telekomunikacijski kabel, a ubrzo nakon toga primijetili su smrad kanalizacije te su u šahtu u dvorištu primijetili da kanalizacija ne otječe kako bi trebala.

– Odmah smo zvali komunalnog redara i on je poslao mjerodavne da utvrde što se dogodilo, a kako su nam rekli, izvođači radova oštetili su kanalizacijsku cijev koja je napukla – rekla je Ana Dušić.

Kako kaže, vjerovala je da će problem ubrzo biti riješen, no na rješenje su čekali duže nego što su se nadali.

– Nitko to nije došao popravljati, a mi smo u međuvremenu morali naručivati da nam cisternom dođu počistiti kanalizaciju koja je izlazila van. I komunalni redar kazao je da ne zna zašto izvođač radova toliko čeka, ali eto, konačno su došli u četvrtak da riješe problem – veli Ana i dodaje da nije bilo razloga da se sa svim tim toliko dugo čeka.

Pitali smo i gradsko komunalno redarstvo zašto je došlo do kvara. – HT je na radovima koje je obavljao u Ulici kraljice Jelene imao podizvođača. Prilikom radova došlo je do oštećenja, pri čemu je nastalo oštećenje na cijevima za kanalizaciju privatne zgrade. Komunalno redarstvo obavijestilo je izvođača radova da u što kraćem vremenskom periodu sanira spomenuto oštećenje, a podizvođač je unajmio Koprivničke vode čiji su radnici 21. studenoga uklonili oštećenja na trošak podizvođača prvobitnog prekopa – kazali su u gradskoj upravi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI