Zbog kvara na uređaju, kasne vlakovi između kolodvora Dugo Selo i Vrbovec

Podravski list profile

ZAGREB, 11. travnja 2019. (Hina) – Zbog kvara na uređaju za regulaciju prometa vlakova (APB-a), vlakovi između kolodvora Dugo Selo i Vrbovec  jutros voze u kolodvorskom razmaku, odnosno na pruzi istodobno može biti samo jedan vlak, javio je u 8 sati HŽ, koji očekuje kašnjenja do pola sata.

Zbog radova i zamjenskog prijevoza autobusima odstupanja od voznog reda moguća su i na dionicama: između kolodvora Zaprešić i Zabok na pruzi Zaprešić – Čakovec,  između kolodvora Vrbovec i Križevci na pruzi državna granica – Botovo – Dugo Selo i kolodvora Sunja i Sisak Caprag na pruzi Zagreb GK – Sisak – Novska.

Također zbog radova i zamjenskog prijevoza autobusima odstupanja od voznog reda moguća su i na dionicama  između kolodvora Rijeka i Jurdani na pruzi Rijeka – Šapjane – državna granica,  između kolodvora Brod Moravice i Skrad te Drivenik – Škrljevo na pruzi Zagreb GK – Rijeka te  između kolodvora Đulovac i Pčelić na pruzi Banova Jaruga – Pčelić.

Zbog radova na pruzi Novska – Tovarnik – državna granica između kolodvora Nova Kapela-Batrina i Staro Petrovo Selo od 7 do 14 sati te između kolodvora Okučani i Novska od 6.30 do 12.20 sati promet teče jednim kolosijekom te se očekuju manja kašnjenja, izvijestio je HŽ.
 

(Hina) pp ymć

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti