Zbog kvara na uređaju, kasne vlakovi između kolodvora Dugo Selo i Vrbovec

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

ZAGREB, 11. travnja 2019. (Hina) – Zbog kvara na uređaju za regulaciju prometa vlakova (APB-a), vlakovi između kolodvora Dugo Selo i Vrbovec  jutros voze u kolodvorskom razmaku, odnosno na pruzi istodobno može biti samo jedan vlak, javio je u 8 sati HŽ, koji očekuje kašnjenja do pola sata.

Zbog radova i zamjenskog prijevoza autobusima odstupanja od voznog reda moguća su i na dionicama: između kolodvora Zaprešić i Zabok na pruzi Zaprešić – Čakovec,  između kolodvora Vrbovec i Križevci na pruzi državna granica – Botovo – Dugo Selo i kolodvora Sunja i Sisak Caprag na pruzi Zagreb GK – Sisak – Novska.

Također zbog radova i zamjenskog prijevoza autobusima odstupanja od voznog reda moguća su i na dionicama  između kolodvora Rijeka i Jurdani na pruzi Rijeka – Šapjane – državna granica,  između kolodvora Brod Moravice i Skrad te Drivenik – Škrljevo na pruzi Zagreb GK – Rijeka te  između kolodvora Đulovac i Pčelić na pruzi Banova Jaruga – Pčelić.

Zbog radova na pruzi Novska – Tovarnik – državna granica između kolodvora Nova Kapela-Batrina i Staro Petrovo Selo od 7 do 14 sati te između kolodvora Okučani i Novska od 6.30 do 12.20 sati promet teče jednim kolosijekom te se očekuju manja kašnjenja, izvijestio je HŽ.
 

(Hina) pp ymć

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI