Zbog teškog rada u mesnoj industriji danas ne može zamisliti život bez štapa

Podravski list profile

Ljubica Katalenac (65) iz okolice Križevaca ima velikih teškoća s kretanjem. Kako nam je ispričala, noge su joj otkazale poslušnost zbog teškog rada u jednom pogonu mesne industrije pa danas tako ne može bez štapa.

– Uz pogon, bila je tu i poljoprivreda. Čovjek se muči i radi dok ide, a dok vam jednom zdravlje strada, povratka više nema. Raditi više ne mogu i prava je sreća da se još uvijek mogu samostalno kretati – rekla nam je Ljubica Katalenac.

Operacija joj nije jedna od mogućnosti popravka zdravstvenog stanja pa si jedino može pomoći tabletama i nadati se da joj se stanje s nogama neće pogoršati, a dobra je vijest da osim toga nema nikakvih drugih tegoba. Bez pomoći svojih bližnjih ne bi mogla nikud, pa tako ni u banku, gdje se bila zaputila kada smo je susreli.

– Sreća je da se imam na koga osloniti. Sve je dobro dok je čovjek na nogama, tada se i sve drugo lakše podnosi. Nadam se da neće biti gore  – zaključila je Ljubica i požurila za svojim poslom.

FOTO Nikola Wolf

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti