Zbog teškog rada u mesnoj industriji danas ne može zamisliti život bez štapa

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Ljubica Katalenac (65) iz okolice Križevaca ima velikih teškoća s kretanjem. Kako nam je ispričala, noge su joj otkazale poslušnost zbog teškog rada u jednom pogonu mesne industrije pa danas tako ne može bez štapa.

– Uz pogon, bila je tu i poljoprivreda. Čovjek se muči i radi dok ide, a dok vam jednom zdravlje strada, povratka više nema. Raditi više ne mogu i prava je sreća da se još uvijek mogu samostalno kretati – rekla nam je Ljubica Katalenac.

Operacija joj nije jedna od mogućnosti popravka zdravstvenog stanja pa si jedino može pomoći tabletama i nadati se da joj se stanje s nogama neće pogoršati, a dobra je vijest da osim toga nema nikakvih drugih tegoba. Bez pomoći svojih bližnjih ne bi mogla nikud, pa tako ni u banku, gdje se bila zaputila kada smo je susreli.

– Sreća je da se imam na koga osloniti. Sve je dobro dok je čovjek na nogama, tada se i sve drugo lakše podnosi. Nadam se da neće biti gore  – zaključila je Ljubica i požurila za svojim poslom.

FOTO Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI