Zbog ulegnutog šahta oštećen auto: “Ma, ovo je opasno za sve vozače!”

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Vlado Ninković iz Ulice Jurja Bedenika u koprivničkom kvartu Podolice već šest mjeseci bezuspješno pokušava riješiti problem s ulegnutim šahtom za odvodnju oborinskih voda ispred svoje kuće. U tri navrata, ističe on, upozorio je gradsko komunalno redarstvo na probleme s kojima se svakodnevno susreću svi vozači koji prolaze uz njegovu kuću, kao i prijatelji koji ga posjećuju.

Ova je priča objavljena u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

– Cesta u našoj ulici je preuska pa su vozači prisiljeni prolaziti preko zelenih površina, a tu je ispred moje kuće i sporno ulegnuće. Sam bih sanirao to ulegnuće, no kako je to javna površina, ne želim zbog toga imati nepotrebne neugodnosti – priča nam Vlado Ninković.

Vlado Ninković

Nijedan zahtjev koji je uputio gradskom komunalnom redarstvu nije rezultirao rješavanjem problema jer, kaže on, Grad i gradske komunalne tvrtke stalno prebacuju odgovornost jedni na druge.

– Nedavno je prijatelj koji je došao k meni oštetio svoj auto zbog ulegnuća. Opasnost prijeti svim vozačima, a biciklistima pogotovo u večernjim satima, kad zbog mraka to ulegnuće nije vidljivo. Sanacija ulegnuća ne zahtijeva velika financijska ulaganja pa me zbog toga posebno boli činjenica što Grad i gradske komunalne tvrtke ne žele riješiti moj problem. Siguran sam, da se sam primim sanacije, da bi mi komunalni redar odmah naplatio kaznu zbog „ordiniranja“ po javnoj površini – zaključio je Vlado Ninković.    

U gradskoj upravi ističu kako su upoznati s problematikom ulegnutog šahta u Ulici Jurja Bedenika.  

– U narednom razdoblju u planu je saniranje ulegnuća – dodali su u gradskoj upravi.

FOTO Dinko Borozan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI