Ždalčanima prvo mjesto na natjecanju šaranaša u Sigecu!

U organizaciji Športsko-ribolovnog kluba Ivan Generalić iz Sigeca, na jezeru Loka 1 prošli je vikend održano 13. šaransko natjecanje Carp kup istoimenog kluba. Lovilo se po sustavu ‘lovi i pusti’ (catch and release), a članovi 13 ekipa, koliko ih je nastupilo, ulovili su nešto više od 400 kilograma ribe.

Najveća riba ulovljena na natjecanju bio je 12,76 kilograma težak amur kojeg je ulovio Carp team Cobra u sastavu Josip Matina i Ines Polančec. Ulovljeno je ukupno 87 šarana i 19 amura, a prvo mjesto s 87,10 kilograma ribe osvojio je Carp team Športsko ribolovnog kluba Graničar iz Ždale. Drugo mjesto pripalo je CT-u Baksuzi (64,78 kg), a treće su osvojili natjecatelji Carp teama Birc (52,90 kg). Slijede redom carp teamovi Šva-bi (37,48 kg), Šogori (29,68 kg), ŠRK Ivan Generalić Sigetec (23,58 kg), Cobra (21,06 kg), Brico (19,62 kg), Mamurni amur (17,18 kg), Nikud-nikam (14,44 kg), MqM (13,04 kg), Promašaj (10,28 kg) i Lolek i Bolek (9,82 kg).

– Zadovoljni smo odazivom ekipa, a mislim da su natjecatelji nakon tri dana lova ribe zadovoljni rezultatima. Pobjednici su nagrađeni prijelaznim peharom, prvoplasirani teamovi su nagrađeni medaljama, kao i priznanjem u obliku kipa za najveću ulovljenu ribu – rekao je Danijel Čižmešija, predsjednik ŠRK-a Ivan Generalić iz Sigeca.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI