Zdenko Janči ima najbolje vino

Podravski list profile


Udruga vinogradara i voćara Šiljer iz Kloštra Podravskog organizirala je tradicionalnu izložbu vina za koju je zaprimljeno 116 uzoraka od čega je 29 dobilo zlatne diplome, 56 srebrne, 19 brončane te šest priznanja. Titulu šampiona osvojio je Zdenko Janči za sauvignon. Po broju zlata najuspješniji je Alen Ban kojem je pripalo čak pet najsjajnijih diploma.

-Ocjenjivanje je potvrdilo iznimnu kvalitetu vina, što nas posebno veseli jer je to potvrda da spadamo u sam hrvatski vrh. Nadamo se da će i ova godina biti dobra po urodu te da će naši vinogradari i dalje napredovati u kvaliteti proizvodnje vina – kaže Boris Bobonj, predsjednik Udruge vinogradara i voćara Šiljer.

FOTO: Vesna Ban

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Sesvečani oživjeli Ivanjske običaje

Hrvatsko folklorno društvo Sesvečice organiziralo je prikaz tradicijskih običaja za Ivanje u Podravski Sesvetama. Sesvečani su u suradnji s Udrugom umirovljenika Podravske Sesvete, Udrugom žena

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti