Zdravko Tuba ponovno predsjednik Općinskog vijeća Općine Molve

Novi saziv Općinskog vijeća Općine Molve održao je konstituirajuću sjednicu, a i u novom mandatu za predsjednika je izabran Zdravko Tuba. Potpredsjednica je Valentina Kopričanec, a novi saziv Općinskog vijeća još čine: Martina Kokša, Siniša Frančić, Petar Gregurić, Zlatko Vargić, Tihomir Halaček, Marina Ivančan Krznarić i Stanko Molnar. Na konstituirajućoj sjednici svečanu prisegu dao je i načelnik Općine Zdravko Ivančan.

-Čestitam svim izabranim vijećnicima i nadam se da neće biti podjela na političke opcije jer nam je svima u interesu daljnji razvoj Općine. Vjerujem da će ovaj saziv biti u duhu zajedništva te da ćemo kroz konstruktivne rasprave nastaviti raditi na dobrobit svih građana. Bez obzira na većinu koju imamo u Općinskom vijeću spremni smo prihvatiti svaki prijedlog oporbe i realizirati ga te se iskreno nadam da je i oporba spremna za suradnju – naglasio je Zdravko Ivančan.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI