Zebec: Izborna je godina pa bismo konačno mogli dobiti stazu i asfalt!

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Mjesni odbor đurđevačkog prigradskog naselja Budrovac i u ovoj godini među prioritete uvrstio obnovu nogostupa u Školskoj ulici koji je u katastrofalnom stanju te asfaltiranje putova koji vode do naseljenih kuća. Već pet godina, ističe Saša Zabec, predsjednik Mjesnog odbora, dobivaju obećanja od gradske uprave kako će realizirati njihove prioritete.

– U Školskoj ulici djeca su na putu do škole prisiljena hodati po cesti jer je postojeća staza puna oštećenja. U dijelu Ulice Prokljuvanci i odvojku Školske još uvijek do naseljenih kuća vodi šljunčani put i normalno je da stanovnici žele  asfalt kako bi i oni imali jednake uvjete za život. Stalno upozoravamo na tu problematiku, ali ništa konkretno nije učinjeno po tom pitanju – ističe Saša Zebec.

Saša Zebec: Ovo je nogostup u školskoj ulici!

Iz gradske uprave stiglo je novo obećanje kako će nogostup u Školskoj ulici biti obnovljen do proljeća. I asfaltiranje putova u ulicama Prokljuvanci i Školskoj predviđeno je u ovoj godini, no s obzirom na dosadašnja brojna obećanja, Budrovčani su skeptični kad je u pitanju realizacija tih investicija.

– Već nam je dosta tih praznih obećanja. No, ovo je izborna godina pa bismo možda ipak mogli dobiti novu stazu i asfalt – dodaje Saša Zebec.

Želja je Budrovčana i da se izgradi nogostup u preostalom dijelu Bilogorske ulice te uredi i autobusno stajalište jer u tom dijelu naselja ima dosta školaraca.

– U tom dijelu Bilogorske ulice ugrožena je sigurnost djece i izgradnja nogostupa je nužna. Obećano nam je da će se nogostup izgraditi paralelno s izgradnjom kanalizacije u sklopu projekta aglomeracije. Realizacija tog projekta još nije krenula pa je upitno kad ćemo se graditi i nogostup. U planu nam je i uređenje javnih površina, ali i za te radove moramo pričekati izgradnju kanalizacije. Gradska uprava mora biti svjesna da će bez ulaganja u infrastrukturu naše naselje i dalje izumirati – zaključio je Saša Zebec.

FOTO Đuro Grčić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI