Želite naučiti voziti motocross, prijavite se u akademiju u Kozarevcu nedaleko Đurđevca

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Tijekom ovog vikenda (od petka do nedjelje), na motocross stazi Karasov brijeg u Kozarevcu nedaleko Đurđevca održat će se motocross kamp za obuku i usavršavanje tehnike vožnje.

-Organizatori su MX Academy MCK 97 i MK Karas Team. Kategorije vozača koji se mogu prijaviti na akademiju su početnici, juniori i seniori – navode iz Turističke zajednice županije i dodaju kako je kotizacija za program obuke i usavršavanja 600 kuna po vozaču.

Dodaju i kako se za sva dodatna pitanja zainteresirani mogu obratiti Hrvoju i Miljenku na brojeve mobitela: 095/500-8005 i 098/229-887. Također, ako netko treba i usluge smještaja za vrijeme trajanja akademije mogu kontaktirati Hrvoja ili nazvati turističku zajednicu na broj 099/334-7733, ili se jednostavno javiti na e-mail tzp.dravski.peski@gmail.com.

-Rok za prijave je četvrtak, 4. lipnja 2020. Kamp će poslužiti i kao najava za motocross utrku u Kozarevcu, a za vikend ćemo otkriti kojeg datuma će se održati – dodaju organizatori.

“Instruktori” će zainteresiranima omogućiti rekapitulaciju i usavršavanje elementarne tehnike te individualne korekcije i usavršavanje vožnje u situacijskim uvjetima. Moći ćete dobiti i osnovne informacije i biomehaničke principe tehnike vožnje za početnike, ali i demonstracije treninga specijalne psihomotorike.

-Bit će i etički i edukativni sadržaji za roditelje i punoljetne vozače te informacije o prilagođavanju novonaastaloj situaciji prema epidemiološkim kriterijima te pravila HMS-a, kao i naravno, izmjena iskustva i sugestije – navode organizatori.

FOTO Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI