Želite naučiti voziti motocross, prijavite se u akademiju u Kozarevcu nedaleko Đurđevca

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Tijekom ovog vikenda (od petka do nedjelje), na motocross stazi Karasov brijeg u Kozarevcu nedaleko Đurđevca održat će se motocross kamp za obuku i usavršavanje tehnike vožnje.

-Organizatori su MX Academy MCK 97 i MK Karas Team. Kategorije vozača koji se mogu prijaviti na akademiju su početnici, juniori i seniori – navode iz Turističke zajednice županije i dodaju kako je kotizacija za program obuke i usavršavanja 600 kuna po vozaču.

Dodaju i kako se za sva dodatna pitanja zainteresirani mogu obratiti Hrvoju i Miljenku na brojeve mobitela: 095/500-8005 i 098/229-887. Također, ako netko treba i usluge smještaja za vrijeme trajanja akademije mogu kontaktirati Hrvoja ili nazvati turističku zajednicu na broj 099/334-7733, ili se jednostavno javiti na e-mail tzp.dravski.peski@gmail.com.

-Rok za prijave je četvrtak, 4. lipnja 2020. Kamp će poslužiti i kao najava za motocross utrku u Kozarevcu, a za vikend ćemo otkriti kojeg datuma će se održati – dodaju organizatori.

“Instruktori” će zainteresiranima omogućiti rekapitulaciju i usavršavanje elementarne tehnike te individualne korekcije i usavršavanje vožnje u situacijskim uvjetima. Moći ćete dobiti i osnovne informacije i biomehaničke principe tehnike vožnje za početnike, ali i demonstracije treninga specijalne psihomotorike.

-Bit će i etički i edukativni sadržaji za roditelje i punoljetne vozače te informacije o prilagođavanju novonaastaloj situaciji prema epidemiološkim kriterijima te pravila HMS-a, kao i naravno, izmjena iskustva i sugestije – navode organizatori.

FOTO Ilustracija

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti
  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

  • Pročitaj sljedeće...

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI