Žena (28) osumnjičena za strašno ubojstvo rodit će u bolnici u Zagrebu uz nadzor pravosudne policije

Troje mališana ubijenog Dejana Slivara još sinoć zbrinuto je u obiteljskoj kući Dejanova brata koji će zatražiti skrbništvo nad njima


Autor: podravski.hr — 16.02.2018. / 15:58 Crna kronika

Odjel pedijatrije ostaje u neprikladnom prostoru

Slađana Brkić (28), žena osumnjičena za strašno ubojstvo nevjenčanog supruga Dejana Slivara (46), nakon kirurškog saniranja posjekotina na desnoj ruci prebačena je na odjel psihijatrije koprivničke Opće bolnice. Tamo se, kako nam je danas otkrio brat ubijenog Davor Slivar, navodno već liječila zbog psihičkih tegoba.
Žena je u osmom mjesecu trudnoće pa je na ginekološkom odjelu obavljen ultrazvuk i CTG pregled bebina srca koji je pokazao da je sve u redu. S obzirom da će osumnjičenica biti lišena slobode, moguće je da je već sutra prebace u zatvorsku bolnicu u Svetošimunskoj u Zagrebu. No, tamo nema rodilišta, pa naši izvori iz koprivničke bolnice tvrde kako bi – s obzirom na stupanj trudnoće – vrlo brzo mogla biti prebačena u neko od bolničkih rodilišta u Zagrebu. Tamo će pak i rađanje biti pod nadzorom pravosudne policije.
– Ovo je prvi slučaj da nam je trudnica stigla na odjel ginekologije pod pratnjom dvojice policajaca koji su cijelo vrijeme bili uz nju – ispričala nam je danas iskusna medicinska sestra iz koprivničke Opće bolnice, koja ne pamti da se to ikad dogodilo.
Troje mališana ubijenog Dejana Slivara još sinoć zbrinuto je u obiteljskoj kući Dejanova brata koji će zatražiti skrbništvo nad njima. Majka im je umrla prije pet godina od teške bolesti.
– Ja sam im sad i otac i majka – tužno je primijetio njihov stric Davor.
Malodobno dijete žene osumnjičene za ubojstvo, koje je sinoć također bilo svjedok krvavog zločina u kući u Goli, zbrinuo je koprivnički Centar za socijalnu skrb.
Riječanka Slađana Brkić u Golu se vratila tek prije dva tjedna. Mjesecima je izbivala iz Podravine, nitko ne zna zašto. Navodno se svađala s nevjenčanim suprugom, a u istražiteljskim krugovima upravo se patološka ljubomora navodi kao mogući motiv zločina koji je potresao cijelu Hrvatsku. (rm, ke, hš)
FOTO: ARHIVA