Žena (47) koja je s nožem u ruci prijetila trudnoj partnerici bivšeg muža da će je rasporiti pa potom odvijačem napala policajce puštena iz zatvora

Tereti je se za kaznena djela prijetnje i pokušaja prisile prema službenoj osobi


Autor: podravski.hr — 02.11.2018. / 15:03 Crna kronika

Ilustracija / Žena je uhićena zbog napada nožem

Varaždinski tužitelji podignuli su optužnicu protiv 47-godišnje žene koja je u Svetom Đurđu nedaleko od Ludbrega, držeći nož u ruci, prijetila ženi koja je trudna s njezinim bivšim mužem da će je ubiti i rasporiti.
No, to nije jedini krimen za koji se sumanuta žena tereti. U priopćenju Državnog odvjetništva navodi se kako je okrivljenica “23. travnja 2018. godine u Svetom Đurđu, s ciljem da spriječi dvojicu policijskih službenika u postupanju zbog dojave da narušava javni red i mir, s odvijačem u ruci više puta zamahnula prema policijskim službenicima da ih ozlijedi, ali su ju oni uspjeli spriječiti i savladati njezin otpor”.
Optužena je žena puštena iz istražnog zatvora, a zabranjeno joj je približavanje i uspostavljanje bilo kakvog kontakta s oštećenicom, inače partnericom njezina bivšeg supruga. Optužnicom tužitelji predlažu kako bi izrečene mjere opreza sud trebao produljiti.
Tereti je se za kaznena djela prijetnje i pokušaja prisile prema službenoj osobi. Proglase li je na sudu krivom, mogla bi zbog težine kaznenih djela završiti u zatvoru. (ke)

Ilustracija / Prijetnja i napad nožem

FOTO: ILUSTRACIJA