Žena rođena u ovom znaku uvijek je original!

Toliko iskrenosti, autentičnosti i neglumljenog prijateljstva teško ćete naći u bilo kojem drugom horoskopskom znaku. Ako joj niste po volji, dat će vam to do znanja – ali ako joj se svidite, steći ćete prijatelja na kojeg se možete osloniti bilo kada i o bilo čemu se radilo. Muškarcima koji bi htjeli osvojiti srce žene ovog horoskopskog znaka preporučit ćemo da zaborave na otrcane fraze koje inače “uvijek pale”.

Ova je žena toliko pronicljiva pa će njezin analitički um začas prozreti kroz laži koje joj želite podvaliti. Ona je vodenjak. Žena vodenjak je inteligentna, ženstvena i nježna – ali na svoj osebujan način. Ne pokušavajte joj nametnuti stroga pravila i ne očekujte od nje da radi ono što joj nije po volji: ona će uvijek ostati samo svoja i do krajnosti posebna, uvijek original, a nikada kopija. Dio njene privlačnosti leži u njenoj nedokučivosti i nesputanosti – nerijetko ju je teško razumjeti i shvatiti, ali to je zato što je vodenjačica uvijek samo svoja.

Za nju stereotipi ne vrijede i nemoguće ju je ‘strpati u ladicu’ jer je izraziti nekonformist, te zazire od društvenih pravila i normi. Uvijek radi po svome i ne voli kad joj drugi govore što da radi. S druge strane, humanitarac je velikog srca te je uvijek spremna pomoći, bilo da je riječ o financijskoj, emotivnoj ili bilo kojoj drugoj vrsti pomoći. Voli napredak, ali na osobnoj razini ne voli promjene. Jako je vezana za svoju prošlost i uspomene koje čuva poput najvećeg blaga, a odanost dovodi na novu, dublju razinu – ne samo da ostaje odana svom partneru, nego i određenom brendu, trgovini, restoranu, timu, glazbeniku, i tako dalje, u dobru i u zlu. Kako ćete prepoznati ženu koja je u horoskopu vodenjak? Tu neće biti problema, jer će vam već svojom vanjštinom dati do znanja da ne želi slijepo slijediti trendove. Ma ne kažemo sada da će bježati od mode i da je uopće neće zanimati što je u kojem trenutku moderno i što se nosi, ali žena vodenjak uvijek će ubaciti barem neki detalj po kojemu će odskakati iz gomile.

Ludi šešir, ili šal kakav bi stavila samo ona, ili tetovaža neobičnog oblika i na neobičnom mjestu – žena vodenjak nikada neće biti običan klon kakve modna industrija izbacuje s tekuće trake! U njenom ormaru uvijek će se naći avangardnih odjevnih komada, a frizure koje preferira često su šik i nekonvencionalne, i što se tiče načina na koji je ošišana i boje kose. Najbolje joj stoje svijetle i vesele boje kao što su morsko plava, tirkizna, jarko ružičasta i smaragdno zelena. Još jedno upozorenje za pripadnike jačeg spola: veza s ženom vodenjakom rijetko će biti lagana plovidba mirnim jezerom, a mnogo češće borba s nabujalim riječnim brzacima. Jednoličnost i rutina njoj brzo dosade, pa će uvijek predlagati nešto novo i još malo izazovnije. Želite li beskrajne mirne večeri pred televizijskim ekranom? E, onda će vam ipak biti bolje da takvu partnericu potražite negdje drugdje.

U ljubavi žena vodenjak je odana i iskrena, iako to neće naglašavati usiljenim gugutanjem i neće glumiti krhku princezu. Zapamtite da ona jako cijeni svoju slobodu i uvijek će nastojati zadržati barem dio vremena ili prostora samo za sebe, a istu će slobodu dati i svome partneru. Ipak, nemojte ni slučajno njezinu neposesivnost shvatiti kao zeleno svjetlo za nekakve izlete sa strane, jer ona uz svu svoju nekonvencionalnost svejedno cijeni i mnoge staromodne vrijednosti – a vjernost je visoko na listi takvih! Idealni partneri za nju su vaga, blizanci, strijelac i ovan.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI