Žena želi da se njen zaručnik riješi svoje male kćerkice, razlog je šokantan!

Žena je ostavila ljude bez teksta te su ju etiketirali kao ‘čisto zlo’ nakon što je izrazila želju da se riješi četverogodišnje kćeri svoga zaručnika te je tražila savjet kako da to izvede.

Žena, koja je očekivano ipak htjela ostati anonimna, pitanje je postavila na Instagramu motivacijskog govornika ‘Talks With Mee’, a zgroženi pratitelji njezino su pitanje kasnije podijelili i na popularnoj Facebook grupi ‘CTRL+ALT+DELETE That Relationship’ te je potom objava završila i na Redditu.

Objasnila je kako je ona sama trenutno u sedmom mjesecu trudnoće. Njezin zaručnik je udovac budući da je njegova prva supruga i majka djevojčice umrla pri porodu što znači da je on njezin jedini skrbnik.

“Nisam baš tip dobre maćehe i znam da se neću odnositi prema toj djevojčici kao što ću se odnositi prema svome djetetu. A i da budem iskrena, mala mi ide na živce”, napisala je žena te nastavila kako ju djevojčica najviše živcira jer izgleda poput svoje pokojne majke.

“Ona je jako vezana za svog oca pa se bojim da će ga to udaljiti od našeg djeteta. U principu, želim nekako reći svom zaručniku da je se riješi. može ići živjeti sa svojim bakom i djedom ili ćemo ju dati u neku dobru obitelj koja želi posvojiti dijete”, napisala je.

Usprkos svemu, žena se pokušala obraniti i ograditi napisavši da nije loša osoba.

“Ja nisam loša osoba samo želim najbolje za svoje dijete. Želim da moje dijete dobije svu pažnju svog oca koju zaslužuje bez ‘intervencija’ svoje starije sestre”, besramno je zaključila anonimna žena.

Ljudi su ostali šokirani ovim upitom i na svim platformama je žena dobila negativne komentare.

“Nadam se da će jednoga dana, kada se pojavi na vratima pakla, vrag reći ‘oh, hej ti, za tebe imamo nešto posebno’, glasio je jedan od komentara.

“Nadam se da će tvoj zaručnik shvatiti da planira oženiti krivu ženu. Da si ti prava za njega voljela bi i prihvaćala tu djevojčicu”, napisala joj je druga osoba u komentaru.

“Čitajući ovo doslovno mi je pozlilo. Ta djevojčica zaslužuje daleko više”, komentirao je treći korisnik, a svi su se pitali kako netko može biti toliko zao.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI