Ženu iritira muževo ponašanje: Priča kao dvogodišnjak, a mama ga podržava

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U svakom odnosu s vremenom nestane leptirića i rozih naočala, a na vidjelo dolaze sve one nezgodne navike koje ljude i počecima kriju. Svi ih imamo i one nisu za osudu. O njima treba razgovarati i uglavnom ih prihvatiti. No, ima i onih koje nisu baš lagano ‘prihvatljive’.

Jedna korisnica društvene mreže Reddit odala je iritantnu naviku svoga supruga, koja je daleko iritantnija od stavljanja role papira na krivu stranu, pa je tražila podršku od ostalih korisnika te društvene mreže.

“U nekom trenutku prošle godine mom suprugu je navika postala da priča poput malog djeteta. prvo je bilo smiješno no uskoro je preraslo u vrlo iritantnu naviku”, napisala je žena u objavi te, kako bi dočarala težinu situacije, dodala neke riječi koje njen suprug koristi svakodnevno.

Žena je toliko očajna da je podršku odlučila potražiti na internetu.

“U svakodnevnom govoru on koristi pasonja, mjau mjau, semdviči i umanjenice poput medaljončići i batčići”, navela je ljuta žene nešto od suprugova vokabulara.

Dodala je kako ju od svega najviše ljuti i najviše joj smeta kada koristi slične nazive u seksu ili njima naziva genitalije i njene grudi. jasno mu je dala do znanja da joj to smeta no taj razgovor nije urodio plodom.

“Ne mogu vam ovo dovoljno naglasiti, ali stvarno nije uopće ni malo seksi kada moj suprug moje grudi naziva ‘cicikama’, njegov spolni organ ‘pipi’ ili ‘tintilinić’, a spolni odnos ‘hooha’. Nismo se seksali pola godine jer on ne prestaje s tim. Zlo mi je”, rekla je iritirana je žena.

Najgore od svega je što to ponašanje više nije rezervirano samo za njihovo privatno vrijeme već je to počeo raditi i u javnosti pa je tako jednom prilikom naručio ‘kokodak semdvič’, misleći na sendvič s piletinom, pred zajedničkim prijateljima.

U svoju frustriranu ispovijest žena je dodala da je kap koja je prelila čašu bila situacija kada su bili zajedno u kupovini, a on je odjednom odjurio do škrinje sa sladoledima, počeo skakati kao malo dijete i vikao ‘ Ladač! Ladač! Cokojadni!’.

“Bila sam preneražena! Ljudi su buljili u nas, a on je nastavio s tim svojim glupostima i tražio ‘ledene lizice’ što me samo još više razljutilo. Rekla sam mu neka mi se obrati kao odrasla osoba ili ću otići”, prepričava djevojka svoj ‘slučaj’.

35-godišnjak ne vidi problem u svom ponašanju i smatra da njegova supruga pretjeruje.

” Na to mi je odgovorio kako sam sigurno vrlo zabavna na zabavama i neka se malo opustim što me samo dodatno razljutilo te sam odlučila otići iz trgovine. Ostavila sam ga da pješači do kuće, oko kilometar i pol, jer ga naprosto više nisam mogla gledati”, rekla je.

Oboje se trenutno ljute jedno na drugo. On kaže kako ga je osramotila jer ga je ostavila u trgovini dok ona kaže da se ‘nema namjeru ispričati 35-godišnjem muškarcu s hipotekom i mirovinskim fondom koji traži cokojadni ladač’.

Uplela se i njegova majka, naravno, braneći svoga sina.

“Ne razumijem zašto se ona toliko ljuti pa to je samo faza. Trebala bi biti sretna da njegova kriza srednjih godina izgleda tako, a ne da spava okolo s 19-godišnjakinjama.”

Korisnici Reddita ipak su stali na stranu povrijeđene supruge i rekli kako njezin suprug ne poštuje njene granice, koje mu je ona jasno postavila, da ju zaista sramoti, a neki su joj čak savjetovali da ga odvede psihijatru jer da zasigurno ima neki poremećaj, piše news.com.au.

FOTO Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Cool torba na simpatičnoj plavuši

Ova mlada Koprivničanka oduševila nas je ovom zgodnom kožnom torbom s “indijanskim” uzorkom. Malo boja za razbijanje ovog zimskog sivila… FOTO Nikola Wolf

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI