ŽESTOKA TUČNJAVA Trojica pijanih mladića Tihomira premlatila jer je bacio oko na djevojku koja se njima sviđa

Tko zna dokad bi ga cipelarili ispred kafića da nisu pristigli policajci koji su ih uhitili, a nakon prekršajne obrade zadržali ih na triježnjenju


Autor: podravski.hr — 01.03.2013. / 12:53 Crna kronika

Česte su tučnjave oko noćnog kluba Orinoco u Kooprivnici

KOPRIVNICA – Svađa oko djevojke bila je povod žestokoj tučnjavi u koprivničkom kafiću Orinoco u kojoj je najdeblji kraj izvukao mladi Koprivničanac Tihomir, koji se zbog razgovora s djevojkom zamjerio trojici poznanika i zaradio dobre batine.
Oko 3.55 sati ujutro, pod utjecajem 1,73 promila alkohola, Antonio (18) iz Glogovca u kafiću je najprije naguravao poznanika Tihomira, navodno zato što je ovaj nešto pokušavao s djevojkom na koju je i on ‘bacio oko’. Izvukao ga je iz kafića, nakon čega ga je s prijateljem Berislavom (21) iz Jagnjedovca, koji je imao 1,58 promila, dobro izmlatio šakama po glavi i tijelu. U tome im je pomagao i prijatelj Robert (17) iz Jagnjedovca, koji je pod utjecajem 0,94 promila alkohola pred Orinocom Tihomira naguravao i potezao.
Kako je i sam bio umoran od cijelonoćnog izlaska, Tihomir se nije mogao obraniti brojnijim napadačima. Prepustio se njihovim šakama sve dok nisu pristigli policajci koji su nadzirali javni red i mir. Policajci su ih uhitili, a nakon prekršajne obrade zadržali ih na triježnjenju. Budući da su obojica otprije prekršajno osuđivani, uhićeni su i prepraćeni prekršajnom sucu koji ih je obojicu osudio na osam dana zatvora, uvjetno na pola godine. Maloljetni je Robert zaradio samo sudski ukor.
Izvještava: Karlo Eisenbeisser