Zgodna i mlada koprivnička liječnica pokazala svog odabranika

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Petra Puž, mlada je koprivnička liječnica pred kojom je, kažu njene kolege iz bolnice, prava karijera. Ova gastroenterologinja specijalzirala je u KBC-u na Rebru, a potom se vratila raditi u Koprivnicu.

Vrlo je, doznajemo, aktivna i osim što marljivo radi, odlazi na seminare, a i sama ih (su)organizira, poput onog prije dvije godine kad su se u Hrvatskoj okupili europski mladi liječnici gastroenterolozi. Na web stranici najdoktor.com koja ocjenjuje uslugu liječnika diljem hrvatske ima maksimalnih 5.0. Doduše tu su tek dvije ocjene, no i to nešto govori.

Naš fotoreporter “ulovio” ju je u šetnji koprivničkim središtem, a društvo joj je pravio Josip, odabranik njenog srca, bivši profesor na fakultetu, poznati nogometaš i poduzetnik.

FOTO Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI