Zlatan pir Radmile i Čede Rojčeviće: “Ljubav ih spaja odmalena!”

Radmila (68) i Čedo (72) Rojčević iz Vlaislava, mjesta u općini Novigrad Podravski, u društvu obitelji u subotu su proslavili 50 godina braka, zlatni pir. Vjenčali su se u mjestu gdje su se i upoznali i u kojem su cijeli život živjeli, Vlaislavu.

Ova je priča objavljena u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

– Roditelji se znaju odmalena, a na kraju su se i vjenčali. Bilo je to 27. studenoga 1971.godine. Selo je bilo zarobljeno u snijegu, a u mjestu su bila samo dva automobila. Jedan od njih vozio ih je na vjenčanje u Koprivnicu. Svatovi su bili doma, prvi dan kod tate u kući, drugi dan kod nje – ispričala nam je njihova kći Nataša Ranilović, koja je za tu priliku roditeljima priredila malo iznenađenje. Kazala je kako su u braku dobili dvoje djece. Uz nju, sina Tihomira, koji s njima i danas živi u zajedničkom kućanstvu.

– Imali su sjajan brak. Bilo je ponekad malo i svađe, no uvijek su bili jedno za drugo i sjajno se nadopunjavali – kazala je kći Nataša. Dodaje kako roditelji danas uživaju u umirovljeničkim danima te u igri s unucima koji žive s njima. Zdravlje ih ne služi baš najbolje, no zajedno prolaze kroz sve životne nedaće.

– Jako su vezani jedno za drugo. Da se jednom od njih nešto dogodi, ne znam kako bi to preživjeli – zaključuje kći Nataša.

FOTO Privatan album

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI