Zlatko Dalić glavna atrakcija Podravkina štanda u Dubaiju, obožavatelji čekali u redu za selfie

Dalić se kupcima pridružio i u Carrefour hipermarketu čiji je lanac trgovina apsolutni lider na tržištu Ujedinjenih arapskih emirata, a na čijim policama su brojni Podravkini proizvodi


Autor: podravski.hr — 21.02.2019. / 12:36 Aktualno

Dalić je strpljivo pozirao za selfie s obožavateljima

Hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić kao Podravkin promotor i zaštitno lice bio je posebna atrakcija najvećeg sajma prehrambene industrije na Bliskom istoku koji je održan ovaj tjedan u Dubaiju.

Kako je Podravka danas priopćila, promotor tvrtkina kulinarstva Mišel Tokić pripremao je raznovrsna ukusna jela s Vegetom, a na oduševljenje mnogih posjetitelja u pripremi i prezentaciji pridružio mu se Zlatko Dalić.

– Izbornik reprezentacije i Podravkin ambasador potpisivao je Vegeta majice i pažljivo birane Vegeta recepte mnogobrojnim obožavateljima koji su dva sata tijekom ovog specijalnog događaja strpljivo čekali u redu da bi imali priliku fotografirati se i upoznati s jednim od najboljih svjetskih trenera – ponosni su u Podravki.

Dalić se kupcima pridružio i u Carrefour hipermarketu čiji je lanac trgovina apsolutni lider na tržištu Ujedinjenih arapskih emirata, a na čijim policama su brojni Podravkini proizvodi.

U prostorima Dubai World Trade Centra od 17. do 21. veljače Podravka je uz potporu Zlatka Dalića prisustvovala na Gulfoodu – najvećem i najznačajnijem specijaliziranom sajmu prehrambene industrije na Bliskom istoku s preko 5000 izlagača. (rm)

FOTO: PODRAVKA