Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Zlatko iz Koprivnice: Dosta mi je blata preko glave, živim usred grada

Zlatko Zagoršek iz Koprivnice već duže od gradske uprave zahtijeva da se uredi prilazni put do njegove kuće u odvojku Bjelovarske ulice. Pune dvije godine, ističe on, na put nije navožen nijedan kubik šljunka pa se podloga koja se samo ravna prilikom kiša pretvara u blato i kaljužu, što mu stvara velike probleme.

Ova je tema objavljena u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

– Od glavne ceste do moje kuće ima 500 metara i za mene je neprihvatljivo da se Grad ne može pobrinuti da se taj put dovede u nekakav red. Najjadnije je da to područje spada u prvu zonu za komunalnu naknadu i praktički je u širem središtu grada, ali to gradsku upravu nije briga kad je u pitanju održavanje puta koji vodi do moje kuće. Dosta mi je više blata preko kojeg moram proći kad dolazim doma i idem u grad – žali se Zlatko Zagoršek.

Najgora je situacija, dodaje on, u jesenskim i zimskim mjesecima kad je zbog učestalih oborina put stalno blatnjav. Zbog toga prilikom svakog odlaska u gradu Zlatko mora prati svoj auto, a njegova majka, kad njega nema kod kuće, ne može otići do liječnika jer bi bila sva prljava. 

– Ne zahtijevam da se asfaltira put ako je to preskupo, nego samo tražim da se redovito navozi šljunak kako podloga ne bi bila pravo blato i kaljuža. Da kojim slučajem netko od političara u mom odvojku ima kuću, sigurno bi put odavno bio asfaltiran – kaže Zlatko Zagoršek.

Dodatni problem, kaže Zlatko, stvara i činjenica da se nagibi prilikom ravnanja puta uporno „slažu“ na stranu gdje je njegova kuća, a ne nasuprotnu na kojoj je potok.

-I na taj problem sam upozorio gradsku upravu, ali oni očito stalno zanemaruju moje pritužbe i zahtjeve – zaključio je Zlatko Zagoršek.       

U gradskoj upravi ističu kako se prometnica uz vodotok ‘Bistra Koprivnička’ održava se prema programu održavanja nerazvrstanih cesta na području grada Koprivnice.

– Ta prometnica planirana je za uređenje profiliranjem uz nasipavanje novog materijala u proljetnom razdoblju, i to kad se steknu uvjeti za kvalitetno izvođenje radova – dodaju u gradskoj upravi.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI