Zlatni vol: Dodijeljene nagrade najboljim volonterima i udrugama

Tradicionalna dodjela nagrada za najbolje volontere Zlatni vol u organizaciji Udruge Kopriva kroz EU projekt udruge Kupid održana je ove subote u prostorima Doma mladih. Kao i inače, dodijeljene su nagrade i priznanja najboljim volonterima i udrugama na prijedlog samih udruga u zasebnim kategorijama.

Tako je nagradu Zlatni vol za volonterku godine stariju od 29 godina dobila Ksenija Kardaš na prijedlog udruge Šinterice dobra srca. Nagradu Volek, za volontera mlađeg od 29 godina dobila je volonterka Maja Kranjčec, studentica logopedije na prijedlog udruge osoba s invaliditetom Bolje sutra. Nagradu Zlatno krdo za manifestaciju koju su proveli volonteri dobio je Atletski klub Koprivnica za organizaciju Koprivničkog polumaratona. Nagradu za najveći broj skupljenih sati u volonterskoj knjižici dobila je Jadranka Lakuš iz Udruge Naša djeca s ukupno zabilježenih 235 volonterskih sati. Nagrade je uručila zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž, a u žiriju su bili Adela Sočev, Maja Holek i Miroslav Kanisek.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI