ZONA SUMRAKA Gospođa Ruža: Susjed mi isključuje frižider i šivaću preko interneta! Istina, ja nemam internet, ali imam radio s antenom

Potvrdio mi je to i policajac kojem sam prijavila slučaj. Rekao mi je: Gospođo, ne morate vi imati internet, on vam se može priključiti i na običnu antentu od radija - uvjerena je gospođa Ruža


Autor: podravski.hr — 26.09.2018. / 14:21 Aktualno

Ruža Kožar je na ulaz u dvorište postavila bodljikavu žicu

Ruža Kožar (69) iz Ferdinandovca kod Đurđevca dobila je ovaj tjedan pet metara drva u nagradnoj igri Podravskog lista “Kakva zima dok Podravskog ima”.
Na prvu, ime vam neće značiti mnogo, ali gospođa Ruža postala je nacionalno poznata nakon lanjske priče našeg portala u kojoj je iznijela posve nevjerojatne optužbe na račun jednog susjeda. Ukratko, optužila ga je da je “prži i muči preko interneta”. Tekst i video o tome možete pogledati OVDJE.
Nakon što smo joj danas dovezli i istovarili pet metara drva, pitali smo je kako je riješila probleme sa susjedom. Kaže da ne samo da ih nije riješila, već su se problemi prilično namnožili.
– Struju mi isključuje na frižideru, cijelu sklopku izbacuje, ne da mi mira jer hoće kupiti moju kuću na kredit. Kad sjednem i krenem šivati, on mi blokira šivaću mašinu. Eto, ne da mi ni šivati – požalila nam se gospođa Ruža koja otkriva kako je išla i kod liječnika da provjeri je li s njom sve u redu.
– Pregledali su me, nisam psihički bolesna – napominje Ruža Kožar.
I dalje je uvjerena kako joj susjed sve to radi preko interneta, premda ona u kući nema internet.
– Potvrdio mi je to i policajac kojem sam prijavila slučaj. Rekao mi je: Gospođo, ne morate vi imati internet, on vam se može priključiti i na običnu antentu od radija – uvjerena je naša sretna dobitnica.
Što je sve rekla i kako se misli nositi sa susjedom – pogledajte u našem videu.

Ružica Kožar

FOTO/VIDEO: DINKO BOROZAN