Župan Koren i suradnici u Veterinarskom zavodu:

Kako doznajemo, župan Darko Koren posjetio je ovaj tjedan sa suradnicima Veterinarski zavod Križevci u kojem je održan radni sastanak s predstojnikom Zavoda akademikom Željkom Cvetnićem.

-Veterinarski zavod Križevci jedna je od podružnica Hrvatskog veterinarskog instituta, osnovan je 1901. godine i svoju djelatnost obavlja kroz četiri laboratorija i opću jedinicu. Predstojnik Cvetnić županu je predstavio rad Zavoda te projekte koji se provode i planiraju izrazivši uvjerenje kako će se kvalitetna suradnja Zavoda i Županije, županijskih ustanova i stručnih službi nastaviti i u budućnosti – rekli su u Županiji.

Jedan od dokaza izvrsnosti i kvalitete Zavoda je i potvrda o akreditaciji Hrvatske akreditacijske agencije za 14 metoda koje se provode u laboratorijima koji su upisani i u popis službenih laboratorija Ministarstva poljoprivrede i Ministarstva zdravlja. Radnom sastanku prisustvovali su i ravnateljica PORA Regionalne agencije Koprivničko-križevačke županije Melita Birčić sa suradnicima te pročelnik UO za financije, proračun i javnu nabavu Darko Masnec.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI