Župan Koren obišao službenike županijskih upravnih tijela u Đurđevcu

Župan Darko Koren sa suradnicima obišao je službenike županijskih upravnih tijela na izdvojenom mjestu rada u Đurđevcu. Službenici su s 1. travnja uselili u novouređene prostorije u bivšoj zgradi policije u središtu Đurđevca u kojem će, osim njih, biti smješteni i službenici gradske uprave i administracije policije te ostale službe za rad sa građanima kako bi mještani Đurđevca i okolice sve administrativne poslove mogli obavljati na jednom mjestu.

Župan je u obilasku svim službenicima zahvalio na zalaganju i trudu koji ulažu u obavljanje svojih radnih zadataka te istaknuo kako je Županija uz grad Đurđevac, svojim udjelom u sufinanciranju dijela unutarnjeg uređenja županijskih poslovnih prostorija i kroz nabavku dijela potrebne opreme nastojala ostvariti što bolje uvjete rada te građanima omogućiti  što dostupniju i kvalitetniju uslugu.

Lakše ostvarivanje prava te efikasnije korištenje svih usluga iz djelokruga Županije, što je i realizirano na izdvojenom mjestu rada u Đurđevcu, primjer je podizanja standarda rada u javnoj upravi te veliko unaprjeđenje u infrastrukturnom i organizacijskom smislu – dodao je župan Koren.

Osim poslovnih prostorija u novoj zgradi, župan je obišao i uređene prostorije u kojem je smještena arhivska građa čime se na odgovarajući način riješilo pitanje čuvanja i pohranjivanja dokumentacije za cjelokupno đurđevačko područje.

Foto: KKŽ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI